Min mus bröt ihop

DSC_0398[1]

 

Jag har några saker som jag tycker mycket, min bil och min dator t ex. Min mus är också en sån som jag slitit på i många år och som har reparerats och fixats några gånger, men idag gav den upp tillslut. Scrollhjulet lossnade helt och snurrar som ett skateboardhjul på 80-talet… Den höll för rätt många timmar varje dag i ungefär 6 år, och är lite av en förlängning av min nerd-arm.

Men idag så fick jag ge upp och köpa mig en ny mus, den är också från Cyborg och är en nyare och trådlös (jösses) mus, men av i princip samma modell. Jag har varit lite o-för möss som inte har sladd, det har varit lagg i dem, vilket är galet irriterande och dessutom var ett problem att batterierna inte räckte mer än 6-8 timmar och man vill ju inte direkt ta en ladda-musen-paus mitt i jobbandet… Den här är skitsnabb och har inte något lagg alls och batterierna ska räcka ett år ungefär, så det borde ju räcka.

Så tack för ett väl genomfört arbete rara grymma mus och välkommen till mig rara grymma mus 2.0. 🙂

Ja, jag ska försöka blogga lite mer om mitt inte allt för spännande liv. 🙂