En sån där kväll

image

Ni vet en sån där kväll, och dag så man har kvar sen, en sån kväll har jag haft.

Gled runt på.stan och bara gjorde det som fanns framför näsan med Petri (en av mina närmaste sen jämt)..  Vi snackde skit kollade affärer, käkade buffé drack lite bärs och bara hängde. Jättemysigt. Sen mötte vi upp Madde och gled runt lite till, pimplade lite ur fickplunta (Madde vet hur man glider runt hon, hehe.).  Trillade in på Aifur som nog är av de trevligaste och finaste ställen jag varit på. Dit kom också Ullis, Chrille och hela det gänget som är svårt att beskriva för folk som inte umgåtts med sånt folk, men man bara känner sig hemma och hela Aifur känns på samma sätt, man måste inte känna folk för att vara lite kompis. Så jag har haft en skitmysig kväll, jag hade stora förväntningar på min första ”Day Off” på länge och det blev bättre än förväntat. 🙂
Vi hittade ett ställe där de sålde glögg, man fick en stor glögg och ett par bullar för 20 spänn liksom. Tack allihop, nu kommer jag sova så gott. 🙂