13 Fantastiska låtar som inte är som alla andra

Jag tycker om lite konstiga låtar som är skickligt gjorda och roliga så jag samlade ihop några av mina favoriter för att dela med mig till just dig.

Video Kids – Woodpeckers from space

Den här behöver ju egentligen ingen förklaring, den är bara alldeles underbar och om alla låtar var så här bra skulle det vara fred i världen.

The Zombie Song – Stephanie Mabey

Den här är konstig och så otroligt söt på en gång, hon vill ju inte ha hans hjärna, trots att hon är zombie, hon vill bara ha hans hjärta. Den här videon är lika söt som sången förresten.

Ylvis – The Fox

Ylvis är ett nytt favoritband, de har flera stycken mycket märkliga låtar. När man lyssnat sig trött på den här låten (dvs aldrig) så kan man ta en titt på deras Someone Like Me

Look at my horse, my horse is amazing

Den här är ju så självklar i den här listan att det är lika självklar som att man har sockor i kaffet, passar som fisken i handsken liksom. Tipsar även om www.shutupwomangetonmyhorse.com

Grotesco 2 – Bögarnas Fel

Den här fick de ju kritik för att den hånade bögar, det gör den väl förfan inte alls det, den hånar kyrkan, hårt. Om man inte förstår det är man faktiskt lite dum.

Elektropop med Oleg

Skön snubbe som lyckas få en att stå och hoppa på samma sätt som man gjorde till KLF en gång i tiden.

Richard Cheese – You Oughta Know

Richard Cheese tar hits som inte alls borde passa som lounge-musik och gör lounge-musik av det. Han kallar sig Richardo Queso när han kör på spanska också.

My Apartment’s Very Clean Without You – Garfunkel and Oates

Ett fan som har gjort en helt otroligt bra video till låten. Har du inte YouTubat på Garfunkel & Oats så har du en dag av många skratt och förundran framför dig. Det är snuskigt, och otroligt rart på en gång. Tipsar om Self esteem

Einstein vs Stephen Hawking -Epic Rap Battles of History

Den här är ju fantastisk dels för att det är dubstep som är sjukt bra i kanske en halvtimme, sen blir det lite jobbigt, men den halvtimmen är det grymt. Dels, hey getter är coola.

Dumb Ways to Die

En så välgjord och vacker låt som också är konstig och har en supersöt video.

Björn Gustafssons hyllning till Carina Berg

Jag tycker så mycket om hur hon ser ut när hon förstår att låten handlar om henne.

Vår Betong / Stationen – Joakim Gissberg

En cover och mashup som egentligen inte är så konstig om det inte var rätt hårda rap låtar sjungna i bästa trubadurstil.

Sist men inte minst – Skrillex Goat edition

Den här är ju fantastisk dels för att det är dubstep som är sjukt bra i kanske en halvtimme, sen blir det lite jobbigt, men den halvtimmen är det grymt. Dels, hey getter är coola.

Det var allt, hoppas du har en finfin dag fylld av sol.